OPGESCHOONd JE WEEK IN!

– ontvang elke maandagochtend een energetische opschoning – 

 

OPGESCHOOND JE WEEK IN!  AANBIEDING

Kom meer in harmonie en balans

Het is een geweldig goed aanbod. 

Je ontvangt iedere week op maandag om 7:00 uur een energetische opschoning op afstand.
Dit helpt jou om opgedane energetische vervuiling, implantaten, beperkende symbolen en zware energie te verwijderen.

en dat voor een hele lage vaste prijs per maand

Dit is de directe link naar het tijdelijke speciale aanbod: 
https://ascensionpower.plugandpay.nl/checkout/opgeschoond-je-week-in

+ BONUS UPGRADE: voor een klein bedrag per maand extra volledige toegang tot het VIP Healing Membership (normaal 37 euro) inclusief 2 thema healingen / clearingen per maand, toegang tot de community en 25% ledenvoordeel op verschillende ascentie sessies, activaties en online programma’s.

Zo veel waarde voor zo weinig investering in jezelf. Ik zei het al en ik meen het ook: Dit is een NO BRAINER. Doen dus. Voor deze afloopt.


WAAROM OPGESCHOOND JE WEEK IN! ?
Heel veel mensen ervaren op momenteel Ascentie verschijnselen en hebben last van de energetische shifts  vanuit de kosmos, de pieken in de Schumann resonantie en zonneactiviteit en alle downloads die we nu vanuit het universum ontvangen om ons te helpen ons bewustzijn te vergroten en spiritueel te groeien voor de Great Awakening die NU gaande is.

Maar er zijn ook tegenkrachten, die de mens willen beletten om zich volledig te ontwikkelen in haar spirituele bewustzijn en creatie kracht.. Vanuit het duister vind er manipulatie plaats binnen het  collectieve bewustzijnsveld,  programmering van de menselijke mind, het zaaien van verdeeldheid en angst. Alles om jouw energie en frequentie omlaag te brengen, zodat je niet je volledige potentieel kunt benutten.

Ook de strijd die nu gaande is, een spirituele oorlog en de energie daar om heen, creëert onzekerheid, angst en onrust . Tel daarbij op alle alle gecreëerde crises (inmiddels 6) en je voelt dat de moed je in de schoenen zakt. En die uitdrukking komt ergens vandaan. Het is letterlijk zware energie.

Los daarvan is er de energetische vervuiling, zware energie, energetische lijntjes, implantaten, toxische gedachtes, energievampieren, etc die in jouw energieveld kunnen dringen en waarvan je een deel meeneemt.  Gewoon door te leven, door boodschappen te doen, in contact te zijn met anderen. Dat gaat vaak onbewust.
Ook als je met cliënten werkt, dan is het belangrijk om alles wat je energetisch oppikt en meeneemt of wat zich opdringt in jouw energieveld of systeem regelmatig op te schonen.

 

HOE MERK IK DAT? 
Je merkt dat bijvoorbeeld door emoties en zwaarte  (die soms niet van jou zijn), onrust, vermoeidheid, gebrek aan focus, slecht kunnen slapen, piekergedrag, angst, niet vooruit te branden zijn, een kort lontje hebben, uitbarstingen van woede, pijn of verdriet, zonder duidelijke aanleiding, of dat alles tegen lijkt te zitten en het niet “stroomt”.  Of alles heel veel moeite lijkt te kosten. 

Herkenbaar? 

Hoe fijn is het dan om iedere week een energetische opschoning te ontvangen? 

Wat houdt OPGESCHOON JE WEEK IN! IN? 

Je ontvangt iedere week een energetische clearing op afstand, op een vaste tijd: maandagochtend 7:00 uur, zodat je opgeschoond je week in kan.

Deze energetische opschoning is een clearing op afstand. Geen webinar; de enige overdracht is die van de energie.
Je hoeft er dan ook niet voor in te loggen of er tijd voor vrij te maken, te liggen of op te zitten, zodat je je bezigheden er niet voor hoeft te onderbreken. Handig toch?

Je mag er natuurlijk wel voor gaan zitten of liggen en er een meditatief  me-time momentje van maken om zo ontspannen de week te beginnen. Je kunt wanneer je in de ontspanning gaat de energie ook beter waarnemen.

De sessies duren circa 15 tot 20 minuten en alles gaat in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, je I AM Presence, zodat precies dat gebeurt wat jij nu nodig hebt en er niets gebeurt wat niet goed is voor jou.

Je kunt een bepaalde intentie meegeven door deze uit te spreken voor of tijdens de clearing. Verder hoef je niets te doen. Enkel ontvangen.
De energie, de teams en ik doen het werk voor jou.

BIJDRAGE
Voor deze losse sessies ben je normaal maandelijks rond de 70 tot 85 euro kwijt en individuele sessies zelfs zo’n 360 euro.

Omdat ik het belangrijk vind dat dit juist in deze bijzondere tijd, die veel van mensen vraagt, een zo groot mogelijke groep mensen deel kan nemen in energetische opschoningen, bied ik dit tijdelijk voor een belachelijk lage prijs aan.
Heel laagdrempelig, zodat iedereen dit kan ontvangen in deze tijd waarin het juist hard nodig is.

Omgerekend nog géén 5 euro per wekelijkse clearingsessie.
I know. Mijn team zegt ook dat ik gek ben geworden.
En eigenlijk kan dit niet uit.
Maar het voelt goed.
En ik wéét dat ik hier heel veel mensen blij mee maak. Dus doe ik het.

Want wat is 5 euro nou, te besteden aan jezelf ♥ #zelfliefde

Ik weet niet hoe lang dit aanbod blijft staan, dus in dit geval bij twijfel direct oversteken.

 

Wat brengt het je?
Door zware energie, energetische vervuiling, implantaten etc, te verwijderen, ontstaat er letterlijk ruimte voor helende energie, kan oude emotionele ballast worden vrijgemaakt en losgelaten en ga je lichter de week in. Met meer energie voor jezelf, zodat je ook meer kunt handelen en leven vanuit eigen kracht. Daarnaast kan zonder die zware balast, die je letterlijk tegen houdt en klein houdt, je frequentie weer omhoog, waardoor je meer positiviteit en synchroniciteit kunt aantrekken in je leven.

En omdat jij meer in je kracht staat, kun je beter voor jezelf zorgen, zodat je vanuit die energie weer anderen kunt helpen. Zo versterken we elkaar ♥

AANMELDEN

Direct aanmelden kan via deze pagina

Je doet dan aanstaande maandag al met de clearing mee 

En je gaat je een stuk beter voelen. 

Ik denk een no-brainer aanbod waar je heel blij van wordt.

Meld je je aan en je doet de eerstvolgende maandag al mee met de clearing op afstand. Hoe gaaf is dat?

Ben je er maandagochtend 7 uur  bij? 

Opgeschoond je week in!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Nog even praktisch: 
♥ clearing abonnement waarbij je wekelijks een energetische opschoning ontvangt. 
♥ iedere maandag 07:00 uur ontvang je een energetische clearing op afstand
♥ je hoeft daar niet voor op te zitten of liggen (mag wel)
♥ niet in te loggen, enkel ontspannen en ontvangen. 
♥ De enige overdracht is die van de energie (geen video, geen audio)
♥ later afstemmen op de healing is mogelijk
♥ toegang tot de besloten site met informatie en instructies
♥ opzeggen kan maandelijks met een opzegtermijn van 30 dagen.

+ ♥♥♥ tijdelijk supervoordelig upgraden naar een Healing Membership met alle voordelen.

AANMELDEN

JA, IK WIL LICHTER EN OPGESCHOOND VAN ZWARE ENERGIE MIJN WEEK STARTEN ♥ 

Opgeschoond je week in!

Meld je nu aan en doe aanstaande maandagochtend al mee en ontvang iedere week een energetische clearing op afstand. 

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

ERVARINGEN DEELNEMERS

“Volgens mij merk ik echt verschil! Dit was nu de tweede clearing en ik heb meer energie op deze maandagen. Het is mijn zwaarste werkdag en het lijkt echt of ik hem beter door kom. Dat kan niet anders dan het effect van jouw clearing zijn 🥰

Dank je wel, echt super fijn!

Liefs Ghislaine”

Ghislaine Schmidt

“Ik ben zo je dankbaar, dankbaar dat ik mezelf dit abonnement cadeau heb gedaan.

Ik merk meteen al verschil na de opschoning van vanmorgen ontzettend dankbaar dat je mij daarmee helpt. Dank je wel.

De energie was heftig de afgelopen week, door schorpioen in maan. Ik had er veel last van voelde me niet fijn. Door de opschoning van de clearing op afstand voel ik meteen verschil wat ontzettend fijn. En wat mooi dat je dit doen. Een investering die zo ontzettend de moeite waard is voor jezelf.

Dank je wel voor al het mooie werk wat je doet.

Liefs Debby. “
Debby Broekhuizen

Meer ervaringen van deelnemers aan sessis en trainingen van Ascension Healer lees je hier.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen

Blank
Wat als ik nog slaap?

Dat is geen enkel probleem. Je hoeft er niet voor op te zitten of te liggen. Je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet.
De energie doet sowieso haar werk. 

Omdat je in diepe ontspanning bent, kan de energie ook op een dieper niveau haar werk doen. 

Wat als ik aan het werk ben?

Dat is geen enkel probleem. Je hoeft er niet voor op te zitten of te liggen. Je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet.
De energie doet sowieso haar werk. 

Wat als ik niet kan om 7:00 uur?

Dat is geen enkel probleem. Je hoeft er niet voor op te zitten of te liggen. Je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet.
De energie doet sowieso haar werk.

Je kunt je als je de sessie wilt ervaren ook op een later tijdstip afstemmen op de sessie en deze als het ware “downloaden”. 

Na je aanmelding krijg je toegang tot de ledensite waar een uitleg staat hoe je dit kunt doen. 

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je vragen over deze opleiding of of dit voor jou een goed keuze is en wil je even overlegen? Vraag dan een inzichtsessie aan via Zoom via deze link.
Vul de vragenlijst in, zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek. Ik reserveer dan 20 minuten tijd voor jou in mijn agenda.

Je kunt ook een vraag stellen via het contactformulier.

Ben jij er klaar voor?

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

SHARE THE LOVE ♥

Ken je iemand die baat kan hebben bij een energetische opschoning, loslaten van zware energie, wil groeien op persoonlijk en spiritueel vlak en lichter, positiever, meer in balans en vanuit eigen kracht door het leven wil?
Stuur deze pagina dan door.
Delen kan eenvoudig met de knoppen hieronder.

Delen = ♥