Healing Membership

Iedere maand 2 LIVE energetische healing en clearing sessies voor een vaste lage bijdrage

VOOR WIE?

 • Voel je je regelmatig moe en lusteloos. Ben je niet vooruit te branden?
 • Heb je last van stemmingswisselingen of voel je je emotioneel, zonder aanwijsbare reden?
 • Heb je het gevoel dat je niet vooruit komt in het leven, dat de energie niet vrij stroomt?
 • Ervaar je weinig tot geen liefde en zelfliefde in je leven?
 • Vind je het moeilijk om contact te maken met je gevoel en emoties de ruimte te geven?
 • Slaap je slecht?
 • Voel je je onrustig of zelfs nerveus, zonder directe aanleiding?
 • Ervaar je weinig overvloed in je leven, maar voel je vaak een tekort, gemis in liefde, geld of anderzins?
 • Overkomen jou steeds dezelfde dingen?
 • Heb je het gevoel dat je wordt tegen gehouden om te groeien, stappen te zetten?
 • Heb je het gevoel dat je de controle over jouw leven niet echt in handen hebt?
 • Geef je makkelijk je eigen ruimte op en heb je moeite met het aangeven van grenzen?
 • Ben hoog sensitief en heb je snel last van prikkels? 
 • Neem je energie mee van mensen om je heen?
 • Ben je gevoelig voor emoties, stemming en energie in een ruimte? 
 • Werk je veel met andere mensen? 

Herkenbaar? 

Herken je één of meerdere punten hiernaast? 

Lees dan verder. 
Dan is dit voor jou! 

Herken je dit? 

Herken je je in één of meer van het bovenstaande, dan kan dit healing abonnement voor jou een interessante en voordelige manier zijn om energetische ondersteuning te ontvangen. Je hoeft het niet meer alleen te doen!

MEMBER WORDEN?

De Ascension Power Tribe is een groep van gelijkgestemde mensen die hoewel ieder zijn eigen pad naar innerlijk meesterschap bewandelt en zijn of haar eigen processen heeft, een paar kenmerken hebben die ons binden: we willen allemaal vooruit. Groeien op persoonlijk, emotioneel en spiritueel vlak en weer handelen en leven vanuit onze kern en innerlijke kracht.
Dat is het pad van Ascensie, het pad naar Innerlijk Meesterschap.

Energetische shifts

Op dit moment gebeurt er energetisch heel veel op deze Aarde, de kosmos en alle mensen op deze planeet. Niemand ontkomt er aan dat er grote energetische shifts plaatsvinden, kosmische downloads van energie en informatie vanuit het Universum, verhoging van het trillingsniveau van de Aarde en al wat leeft en verschuivingen de magnetische polen, de switch van het Ik bewustzijn naar een meer collectief eenheidsbewustzijn, waarbij alles met elkaar is verbonden. En de spirituele strijd tussen licht en donker die nu gaande is, waarbij een steeds groter deel van de mensheid in rap tempo ontwaakt. The Great Awakening versus de Great Reset.

Al deze processen zijn nu aan de gang en zeker als je wat gevoeliger bent of HSP, dan kun je fysiek behoorlijk last hebben van deze energetische veranderingen. Het fysieke lichaam is immers altijd trager dan het energetische lichaam.

 Regelmaat 

Natuurlijk is het fijn om af en toe een healing of een clearing te ontvangen. Dat geeft tijdelijk verlichting en je kunt er weer even tegenaan. Maar vroeg of laat raakt je systeem toch weer vervuilt en begin je als het ware opnieuw. Door regelmaat en consistentie in energetische sessies te brengen, kun je ook daadwerkelijk wat opbouwen en stappen maken in je persoonlijke, emotionele en spirituele groei en je frequentie stapje voor stapje omhoog brengen.

Vergelijk het maar met iedere dag douchen of af en toe een bad.
Of dagelijks trainen in de sportschool of om de paar maanden één keer te gaan sporten.

Waar bereik je meer mee? 

“Regelmaat is de sleutel”

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Energetisch douchen

Door regelmatig en consistent healingen en opschoningen te ontvangen en jouw systeem te ontdoen van energetische vervuiling, blokkades op te lossen en energie weer te laten stromen, kun je je zelf beter voorbereiden op de shifts en zich aan te passen aan de hogere frequenties en mentaal meer handelen van uit eigen kracht en intuitie. 

Daarnaast worden we nu collectief uitgedaagd om oude ballast, oude pijnen die ons niet langer dienen, uit dit en vorige levens/generaties, te verwerken en in liefde los te laten, zodat je letterlijk lichter door het leven kan. 

Magie leren

TRIBE MEMBER WORDEN
Resoneert deze tekst met jou, dan is het het Ascension Power Tribe Membership voor jou. Het Ascension Power Tribe Membership is inclusief Het superkrachtige Healing Abonnement.

VASTE LAGE PRIJS
Het is mijn missie om het voor zo veel mogelijk mensen mogelijk te maken om zich energetisch te ontwikkelen en het voor iedereen mogelijk te maken om maandelijks een healing en een clearing op een wisselend thema te ontvangen, tegen een vaste lage prijs.

De waarde die je daaruit ontvangt, wanneer je hier consistent en met regelmaat mee aan de slag gaat en de verandering die het in jou leven te weeg brengt, is niet in geld uit te drukken.

Wil je weten wat het anderen heeft opgeleverd? Lees dan de ervaringen van Ascension Power Tribe Members die jou voorgingen, onderaan deze pagina.

Als je toe bent aan verandering en jij jezelf dit gunt, lees dan verder en maak gebruik van een van de aanbiedingen.

Alle sessies zijn naar keuze op afstand te ontvangen, waarbij je niet hoeft in te loggen, naar een blauw scherm hoeft te staren of naar een audio hoeft te luisteren. De enige overdracht is dan die van de energie. Deze sessies hebben zich bewezen als zeer krachtig.

LIVE WEBINARS
Sinds vorig jaar faciliteer ik gemiddeld een keer per maand een energetische sessie die je LIVE kunt ontvangen en volgen via een webinar, zodat je je meegenomen kunt worden in de energie met het geluid van mijn stem.

Als Tribe Member heb je tot 14 dagen toegang tot de replay van deze sessies, zodat je deze op een later tijdstip nog kunt volgen of herhalen.

I AM Presence
Alle energetische sessies gaan in volledige overeenstemming met jouw I AM Presence, jouw  Hogere Zelf. Deze werkt als een soort filter, zodat alleen dat gebeurt wat jij op dit moment nodig hebt en je niets kunt ontvangen wat niet goed is voor je. Deze manier van werken is heel veilig en fijn en doceer ik ook in de 6-maandse Ascension Masters opleiding. Als je zelf geïnteresseerd bent om met energie te leren werken, neem dan een kijkje op deze pagina en zet je zelf op de interesse lijst of boek een inzichtsessie.

VOORDELEN HEALING MEMBERSHIP

Ben je Healer, lichtwerker, therapeut, coach en werk je met andere mensen?

Je helpt met liefde anderen met hun proces en je geeft je helemaal.

Hoe fijn is het dan om regelmatig zélf te mogen ontvangen?

Iedere healing of clearing is een geluksmoment, een moment écht voor jezelf. Een healing of clearing sessie waarbij jíj deze keer mag ontvangen en jezelf weer opladen met helende energie en weer in harmonie en balans gebracht worden.

Bovendien wordt tijdens de maandelijkse clearing zware energie en energieën die je mogelijk van cliënten meeneemt en niet bij jou horen verwijderd uit jouw energieveld en 12-lichaamssysteem. Ook open lijntjes, die energie onttrekken uit jouw systeem worden verwijderd, zodat jouw levensenergie houdt voor jezelf en je je meer in je kracht voelt staan.

Hoe fijn is het om jezelf maandelijks minimaal 2 momenten van opschoning en ontvangen te gunnen?

Je ontvangt

 • maandelijks kosteloze deelname aan 2 LIVE healing sessies op afstand (iedere maand een healing of blessing én een clearing). 
  Dit voor een vaste lage prijs, zodat healing voor iedereen toegankelijk is. De waarde van de sessies is circa 45 tot 65 euro per maand. En als je het vergelijkt met individuele sessies zelfs 160 tot 240 euro per maand.
 • Als Tribe Member heb je toegang tot de online community met gelijkgestemde mensen
 • Je wordt bovendien permanent meegenomen in de frequentie verhogende energie van de Ascension Power Tribe.
  Hoe groter de groep, hoe meer we gezamenlijk de energie versterken, zodat jij ook jouw Innerlijk Licht meer kan laten stralen. 
 • exclusieve ledenkorting op geselecteerde programma’s en online trainingen, zodat je voordeliger kunt investeren in je eigen spirituele groei en persoonlijke groei
 • exclusieve kortingscodes voor collectieve activaties en energetische sessies, voor als je méér wilt dan enkel de healing en clearing uit het Healing Membership, kortom: 
 • extra voordelig toegang tot online programma’s, energetische geladen geleide meditaties, clearings en healing sessies
 • toegang tot besloten fora en groepen, waarin je kennis en ervaring kunt delen, vragen kunt stellen en waardevolle nieuwe verbindingen aan kunt gaan met gelijkgestemde spirituele mensen, zodat je kunt leren van elkaar en elkaar kunt versterken in deze tijd van de Great Awakening ♥
 • deelname aan exclusieve sessies voor Ascension Power Tribe Members
 • de mogelijkheid om voordelig te upgraden met het Clearing Abonnement “Opgeschoond je .

 

REGELMAAT EN CONSISTENTIE ZIJN DE SLEUTELS NAAR SPIRITUELE GROEI

 • Je wordt meegenomen in de energie van de Ascension Power Tribe. Doordat we in een collectief zitten met mensen die vooruit willen en willen groeien, liften we elkaar op en dat zal bijdragen aan het verhogen van je frequentie en groei.
 • Je ontvangt iedere maand minimaal één clearing. Een clearing zorgt er voor dat jouw energieveld, je chakra’s en je 12-lichaamssysteem wordt opgeschoond van zware energie, vastgezette gekristalliseerde emoties, negatieve overtuigingen en belemmerende patronen, verbindingen die jou energie kosten, etc.
  Door deze clearing regelmatig te doen, hou je meer energie, zul je je lichter gaan voelen, lekkerder in je vel en kun je de energetische shifts beter aan. Je kunt weer handelen vanuit eigen kracht!
 • Je ontvangt iedere maand minimaal één healing of blessing. Een healing zorgt er voor dat blokkades in jouw energieveld, chakra’s, pranakanaal, energetische en fysieke lichamen worden opgelost, zodat de energie weer vrijer kan stromen. Tevens wordt jouw trillingsniveau steeds een beetje verder verhoogd. Je zult merken dat het leven makkelijker wordt en dat je positiever in het leven komt te staan, steviger met meer liefde voor jezelf en meer vanuit eigen kracht. Door het hogere trillingniveau zul je meer positiviteit aantrekken, je mindset zal veranderen en de er zal meer synchroniciteit en overvloed in jouw leven komen.
 • Doordat je met regelmaat en een frequentie van 2 keer per maand meedoet met een healing, blessing of clearing én wordt meegenomen in de energie van de Tribe, zul je je lichter en vrijer gaan voelen, kom je meer in contact met je gevoel, dichter bij jezelf, bij je eigen kern. Je wordt als het ware steeds een stukje meegenomen in het Ascentie proces en dit zal jouw persoonlijke, emotionele en spirituele groei een boost geven.
 • Je krijgt daarnaast korting op geselecteerde online programma’s en trainingen van maar liefst 25%. Dat betekent dat je wordt uitgenodigd jezelf te ontwikkelen voor een aantrekkelijke investering, waarmee je je Membership snel terugverdient.
 • Je krijgt tevens korting op geselecteerde Ascentie Activaties. Zodat de drempel om mee te doen met Activaties die jouw spirituele groei en Ascensie proces aanzienlijk kunnen versnellen, lager is.
 • Via de besloten ledensite heb je toegang tot de fora en kun je gelijkgestemde Tribe Members leren kennen. Omdat iedereen met zijn persoonlijke groei bezig is, is het fijn om dingen te kunnen delen met elkaar, die je in jouw directe omgeving misschien niet zo makkelijk kunt delen. 
 • Je loopt geen risico. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Ben je niet tevreden of wil je geen energetische ondersteuning meer, dan kun je eenvoudig per email opzeggen. Je zit nergens lang aan vast. 

KOM MÉÉR IN JE KRACHT

 

ASCENSION POWER TRIBE & HEALING MEMBERSHIP

HEALING MEMBERSHIP
 •  Ascension Power Tribe lidmaatschap Inclusief Healing abonnement & korting op programma’s en activaties 
 • Kies je voor een jaarabonnement krijg je tijdelijk 2 maanden gratis.
 • Tevredenheidsgarantie: per maand opzegbaar (maandabonnement) met een opzegtermijn van 30 dagen.
  Je zit nergens lang aan vast en kunt eenvoudig opzeggen per email.
 • Het lage tarief is vast en wordt niet tussentijds verhoogd. Deze blijft voor jou gelden, voor de rest van jouw leven, zolang je lid blijft.
  Ook al gaat het de prijs van het Ascension Power Tribe Membership voor nieuwe leden omhoog. 
 • Meld je direct aan als lid en krijg toegang tot de besloten Ascension Power Tribe Community inclusief Healing Abonnement en ontvang:
 • ♥ een diepgaande healing per maand,
  ♥ een krachtige clearing per maand,
  ♥ toegang tot sessies exclusief voor leden
  ♥ meegenomen worden in de frequentie verhogende energie van de Tribe
  ♥ ledenvoordeel: korting op geselecteerde activaties en ascentie sessies, online programma’s en online trainingen
   toegang tot de besloten community, groepen en fora, waar je in contact kunt komen met gelijkgestemden. 

AANMELDEN

Van 37 euro per maand voor

AANBIEDING: 2 maanden gratis!

Tevredenheidsgarantie
Ben je om wat voor reden niet tevreden met het Healing Membership?
Je kunt je abonnement ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Je zit dus nergens lang aan vast en loopt geen risico!

– Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar.
– Het jaarabonnement is jaarlijks opzegbaar.
– De opzegtermijn is 30 dagen.
– Opzeggen kan eenvoudig via email.

ERVARINGEN VAN TRIBE MEMBERS

“Ik heb geslapen als een roos. Dank je wel voor de mooie energetische sessie. 💕🌷”

 

Ruth

Heart & Soul Chi

“Ik dank jou Rohan speciaal voor alles wat je als lichtwerker doet voor deze groep en daar buiten je bent een prachtig voorbeeld en met je rust en geduld, dank je wel dank je wel dank je wel”

Petra

“Bedankt voor de healing. Ik vind jouw healingen altijd heel krachtig!

Lieve groet, Camilla​”

Camilla

“Ik wil je nogmaals heeeeel hartelijk bedanken, en vind het super fijn dat ik al zoveel mee mag en kan genieten van de extra extra kortingen en zo toch de nodige healingen en clearingen kan ontvangen 🙂 echt super hartelijk bedankt voor al deze super zegeningen!!!

Lieve groet, Anneke”

Anneke

“Sinds ik healings van jou ontvang, raar maar waar heb ik
Steeds meer geluk in kleine dingetjes. Ik won bijv. nooit iets nu dus wel
En vindt zomaar geld op straat.
Echt grappig dat dit zo’n verschil kan maken.”

Martin

“1 jaar  geleden deed ik mee met een webinar gegeven door Rohan. Voelde heel veel energie om me heen en wou hier méér van.

Ik sloot een membership af.

Nog geen minuut spijt van. Ik onderging een enorme transformatie waarbij ik terug leerde om naar mijn hart te luisteren en weer gelukkig kon zijn en ja ik durfde zelfs de stap te zetten om 200km verder te gaan wonen waar ik me super voel. 

Bedankt Rohan”

Yolanda Driesmans

Cadeautje voor mijzelf. Even tijd voor mij en voor ontspanning. Het doet me goed. “

“Dit helpt mij beter om te gaan met de dagelijkse dingen en heb het gevoel meer aan te kunnen dan voorheen.”

Ellen

“Ik ben elke keer aangenaam verrast de dag na zo n clearing of healing. Ik ben supergoed gezind, heb meer energie, mijn brein voelt meer gezond aan, ik voel me lichter, properder. “

Inge Borremans

 “Voel dat ik een rustig mens aan het worden ben met meer inzicht.”

 

Corrie

“Ik sprak iemand die ik al een paar manden niet had gezien. De persoon zei tegen mij dat ik rustiger geworden ben. Verwonderlijk ik had het zelf niet in de gaten maar kennelijk is er al veel getransformeerd. En het valt mij op dat ik op dit moment heel wat Wat de aarde noemt shit te verwerken hebt en toch er aardig rustig onder blijft op een paar dipjes na dan maar ik weet mezelf iedere keer weer te herpakken.

Naar mijn gevoel geef dit een antwoord op je vraag wat ik op dit moment aan de hellingen en sessies hebt gehad.

groeten Fred”

Fred

Heb genoten van de healingen, het is een kadootje voor mijzelf en dat is zeker wat waard. 
Hartelijk dank voor alle liefde en inzet om het mogelijk te maken. “
Lisette

VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen

Blank
Wat houdt ledenvoordeel in?

Als Ascension Power Tribe Member ben jij bezig met jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Om je daarin te faciliteren ontvang je 25 procent korting op verschillende geselecteerde Ascentie sessies en Activaties en korting of ander ledenvoordeel op geselecteerde online programma’s. 

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn is 30 dagen. Je zit dus nooit lang aan het healing membership vast.

Een maand membership is maandelijks opzegbaar.
Een jaar membership is jaarlijks opzegbaar.

Valt binnen die 30 dagen na je opzegging nog een betaling, dan hou je toegang tot 28 dagen na die datum, zodat je krijgt waar je voor betaald hebt. Die 2 dagen speling zijn om te voorkomen dat er alsnog een automatische betaling plaatsvindt.

Opzeggen kan eenvoudig via email.
Op de ledensite staat beschreven hoe. 

Kan ik met Bitcoin betalen?

Ja, dat kan. Alleen kent Bitcoin geen automatische betaling. Het is dan enkel mogelijk om een prepaid jaar membership van 12 maanden af te nemen. Deze wordt niet automatisch verlengd en stopt na 12 maanden.  
Aanmelden kan handmatig, neem even contact op via het contact formulier

Mijn vraag staat er niet bij

Stuur even een berichtje via het contactformulier met je vraag.
Je ontvangt dan antwoord op jouw vraag per mail.

Technische vragen

Blank
Ik kan niet inloggen

Ga naar https://leden.ascensionhealer.nl 

Je login naam is jouw emailadres waar je je mee hebt aangemeld. 
Het wachtwoord heb je zelf aangemaakt. 

Meld je aan met hetzelfde email adres waar je je het healing membership mee hebt afgesloten. Deze vind je in de bevestgingsmail die je na je aanmelding hebt ontvangen.  

Gebruik liever geen “inloggen met Facebook” omdat daar vaak een ander email adres achter zit. 

Ben je je wachtwoord vergeten? 
Gebruik dan de link “Wachtwoord vergeten” om een nieuw wachtwoord aan te vragen. 

Hoe krijg ik toegang tot een Zoom bijeenkomst?

Bij een aantal programma’s en online trainingen maken we gebruik van Zoom, om online te verbinden, samen te oefenen, voor een Q & A of om vragen te stellen.

Wat is Zoom?

Zoom is een dienst waarmee je aan een virtuele bijeenkomst mee kunt doen. zeg maar online vergaderen. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Om elkaar te kunnen horen en zien is het noodzakelijk dat je apparaat beschikt over een (externe) microfoon en webcam. Bij een moderne laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon. En anders kun je voor niet al te veel geld een goede webcam kopen. Een fijne is bijvoorbeeld die van Logitech. 

Hoe werkt het?

Hoe gaat dat in zijn werk:
1. Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma. (Doe dat ruim voor de start van de sessie, mocht je dat nog niet gedaan hebben).
2. Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst per e-mail, met daarin de datum en tijd.
3. Aansluiten bij de virtuele bijeenkomst door de Zoom ID code in te vullen of de verkregen link te volgen.

Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma

Ter voorbereiding op de bijeenkomst moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt.

Afhankelijk van je apparaat gaat de installatie als volgt:

Windows of Linux Computer:

Ga naar de download pagina van Zoom:  https://zoom.us/download
1. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
2. Installeer het op je computer.

Android telefoon of tablet:
Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze.

iOS, iPhone of iPad:
Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Op de dag van de bijeenkomst ontvang je een e-mail met daarin de link voor onze bijeenkomst.
Zodra je op de link klikt opent er een nieuw scherm en krijg je de melding: ‘Zoom meetings openen’, klik hierop.

Ben je eerder ingelogd dan het afgesproken tijdstip?
Dan ontvang je de melding ‘Please wait for the host to start this meeting.’.
Wacht dan even tot ik de meeting open.
Je wordt automatisch doorgestuurd naar de virtuele meetingroom als ik ben ingelogd.

LET OP: Zorg dat je geluid uit staat
(Mute jezelf het liefst vóór dat je de zoom ingaat, anders gaat het geluid heel erg ‘rondzingen’ en echoën voor iedereen in de zoom, erg onprettig). Links onder in beeld zie je een icoontje met een microfoon. Je kunt deze op “mute” zetten. Er verschijnt dan een rode streep door het icoon en je microfoon staat dan uit. Wil je wat zeggen, dan kun je door op de microfoon te klikken deze weer aan zetten. 
Als je niet aan het woord bent, zet de microfoon dan zo veel mogelijk uit, om storende geluiden voor de andere deelnemers te voorkomen.